"Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου " είναι το θέμα της ευέλικτης ζώνης που θα απασχολήσει τους μαθητές του Β1 και του Ε2 για όλη την φετεινή σχολική χρονιά.
Στο blog αυτό θα μπορεί, όποιος θέλει, να παρακολουθεί τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος.
Αναρτήσεις θα γίνονται από μαθητές αλλά και από τις δασκάλες των εμπλεκόμενων τάξεων ( Ελένη Σμολοκτού, Μαρία Παυλίδου).

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Πρώτη φορά σε θεατρική παράσταση.

Στην Ευέλικτη Ζώνη ασχολούμαστε με το κρασί και η κυρία μας διάβασε ένα βιβλίο τους <Βατράχους του Αριστοφάνη>>. Έτσι κι εμείς αποφασίσαμε να την παρουσιάσουμε στον κόσμο. Η παράσταση θα παρουσιαστεί στης 24 Μαΐου 2015 στο θέατρο <<ΟΛΥΜΠΙΩΝ>>. Αυτή την παράσταση την κάνουμε για να περάσουμε ωραία και όχι να πάρουμε βραβείο.Σε αυτή την παράσταση ασχολούμαστε εδώ και δύο μήνες και κάνουμε συνέχεια πρόβες με το Β1 ώστε να βγει καλό το αποτέλεσμα  στους θεατές μας.Στην παράσταση έχει διαφορετικά κοστούμια εκτός από τον χορό που φοράει τα ίδια.Νιώθουμε λίγο αγχωμένοι γιατί δεν ξέρουμε πως θα πάει η παράσταση,αν θα αρέσει στον κόσμο αυτό που θα κάνουμε. Εμείς θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την προσοχή τους και, γιατί ήρθαν να παρακολουθήσουν το έργο μας.




                                      Ευαγγελία
                                      Ελευθεριάδου

2 σχόλια: