"Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου " είναι το θέμα της ευέλικτης ζώνης που θα απασχολήσει τους μαθητές του Β1 και του Ε2 για όλη την φετεινή σχολική χρονιά.
Στο blog αυτό θα μπορεί, όποιος θέλει, να παρακολουθεί τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος.
Αναρτήσεις θα γίνονται από μαθητές αλλά και από τις δασκάλες των εμπλεκόμενων τάξεων ( Ελένη Σμολοκτού, Μαρία Παυλίδου).

Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Παίξαμε και στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων














Μια μέρα η κυρία μας μάς είπε ότι θα πάμε εκδρομή στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, για να παρακολουθήσουμε μια παράσταση, τη θεατρική κωμωδία  Νεφέλες του Αριστοφάνη. Μας ήρθε ξαφνικό, αλλά μας άρεσε αυτή η έκπληξη. Πεταχτήκαμε από τη χαρά μας μόλις το ακούσαμε. Την επόμενη Τρίτη στο σχολείο δεν πήγαμε με τσάντες, αλλά με σακίδια, όπου είχαμε λεφτά, νερό και φαγητό. Μόλις φτάσαμε κατεβήκαμε γρήγορα από το πούλμαν και πήγαμε να παίξουμε μπάλα. Κάποιοι αγόρασαν και παγωτό. Όσοι το χάρηκαν, καλό, όσοι άλλοι δεν το έφαγαν, το έφαγαν στο θέατρο. Η παράσταση ήταν τέλεια και μόλις τελείωσε τρέξαμε στην ορχήστρα και παίξαμε λίγο από το δικό μας θεατρικό. Αυτή η μέρα ήταν υπέροχη.



                                                  Δημήτρης Μεσσής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου