"Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου " είναι το θέμα της ευέλικτης ζώνης που θα απασχολήσει τους μαθητές του Β1 και του Ε2 για όλη την φετεινή σχολική χρονιά.
Στο blog αυτό θα μπορεί, όποιος θέλει, να παρακολουθεί τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος.
Αναρτήσεις θα γίνονται από μαθητές αλλά και από τις δασκάλες των εμπλεκόμενων τάξεων ( Ελένη Σμολοκτού, Μαρία Παυλίδου).

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τέλος προγράμματος ?


 
  Ιούνιος, τα σχολεία κλείνουν, << Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου στη Δράμα>> ολοκληρώθηκαν.

Το πρόγραμμα που μας απασχόλησε όλον σχεδόν το χρόνο έφτασε στο τέλος του. Ο θεός Διόνυσος  φίλος αγαπητός, συμμαθητής μας για φέτος, πήρε κι αυτός το ενδεικτικό του μαζί μας τη Δευτέρα. Μας έμαθε πολλά πράγματα για το κρασί , για το αμπέλι, για το θέατρο, για την περιοχή  μας, για τους παππούδες και τους προπαππούδες μας.  Άνοιξε δρόμους καινούριους στη σκέψη μας. Μας ταξίδεψε με τα φτερά της φαντασίας σε τόπους που δεν ξέραμε καν  ότι υπάρχουν.  Μέσα από την γνωριμία μας μαζί του γνωρίσαμε καλύτερα και τον εαυτό μας, τις δυνατότητες μας και αυτό είναι πολύ σπουδαίο πράγμα.
 Μάθαμε να ονειρευόμαστε , να δουλεύουμε , να προσπαθούμε, και να χαιρόμαστε το αποτέλεσμα , της προσπάθειας....

Δεν είναι πολύ σημαντικό ?

2 σχόλια:

  1. Κέρδίστε από $1 εως $1.000 την ημέρα <<< Kλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα


    Earn $1 to $1.000 per day <<< Click here to learn more

    Free Traffic / Advertise for your site(s), click here:
    Trafficmonsoon

    here:
    EasyHits4U


    and here:
    Twistrix
    ---------
    For extra money in your free time, click here:
    Clixsense

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Να σας δώσει την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: v.zacharias87@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή