"Οι δρόμοι του κρασιού και του Διόνυσου " είναι το θέμα της ευέλικτης ζώνης που θα απασχολήσει τους μαθητές του Β1 και του Ε2 για όλη την φετεινή σχολική χρονιά.
Στο blog αυτό θα μπορεί, όποιος θέλει, να παρακολουθεί τις δράσεις που θα πραγματοποιούνται στα πλαίσια του προγράμματος.
Αναρτήσεις θα γίνονται από μαθητές αλλά και από τις δασκάλες των εμπλεκόμενων τάξεων ( Ελένη Σμολοκτού, Μαρία Παυλίδου).

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

Και άλλη τελευταία παράσταση....

   Τελικά η παράσταση στο θεατράκι δεν ήταν η τελευταία μας.

   Η Ένωση Κυριών Δράμας μας ζήτησε να παρουσιάσουμε τους <<Βατράχους>> στο Δημαρχείο της πόλης μας συμμετέχοντας έτσι στην εβδομάδα εκδηλώσεων που οργανώνει κάθε χρόνο. Ξέροντας πόσο σημαντική είναι η προσφορά του σωματείου αυτού σε συμπολίτες μας, που σήμερα ειδικά δοκιμάζονται και περνάνε δύσκολα, αποφασίσαμε όλοι μαζί να <<παίξουμε>> για μια τελευταία. πραγματικά τώρα. φορά τους <<Βατράχους >>. Οι κυρίες μας ευχαρίστησαν με δωράκια, λουλούδια και έναν εξαιρετικό μπουφέ.
Σίγουρα θα επισκεφθούμε το ...ορμητήριο τους, << Το σπίτι ανοιχτής φιλοξενίας>>.

2 σχόλια:

  1. Γεια σας, κυρίες και κύριοι,
    Επιτρέψτε μου να σας παρουσιάσουμε μια ευκαιρία στο τέλος του το έτος στην ομορφιά και τη χαρά. Μήπως ανησυχείτε για τις διακοπές στο τέλος του έτους, θέλετε να περάσετε μια αξέχαστη και αξέχαστα Χριστούγεννα. Να σας δώσει την ευκαιρία για γρήγορη και αξιόπιστη δανείου σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μην διστάσετε, μια ενιαία διεύθυνση να επικοινωνήσετε για περαιτέρω πληροφορίες.
    E-mail: v.zacharias87@gmail.com
    Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σας προσφέρουμε ένα γρήγορο δάνειο εδώ για να σας βοηθήσει να λύσει επείγοντα οικονομικά προβλήματά σας, σας έχει απορριφθεί συνεχώς από τις τράπεζες σας και άλλους δανειστές, είμαστε μια σοβαρή νόμιμη εγγύηση δανείου και μη εξασφάλισης δανείων, γρήγορο και εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσω e-mail: EUROFINANCALLINK@financier.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή